Săptămâna Globală a Banilor 2022

EXIMBANK este conștient de importanța incluziunii financiare a copiilor și tinerilor, de asta continuăm frumoasa tradiție din anii precedenți și ne aducem propria contribuție în promovarea culturii educației financiare, celebrând și în acest an Săptămâna Globală a Banilor.

În acest an, am desfășurat un șir de inițiative orientate spre câteva categorii de public țintă.

COPII

„Despre bani” cu elevii clasei I-a de la Liceul Waldorf, în cadrul Săptămânii Globale a Banilor💸 2022🤩

Micuții au petrecut o oră interactivă alături de Echipa EXIMBANK, în cadrul căreia au descoperit ce sunt veniturile, cheltuielile și cum se fac economiile. De asemenea, copiii au analizat modalitățile de plată și alte curiozități din ale educației financiare👌

                                                                                                                                           

 

Fabula „Arco și Iris în America de Sud” a Muzeului Economisirii, Torino - este dedicată elevilor de școală primară, pentru a spori gradul de conștientizare a  semnificației economiilor și importanței de a fi independenți financiar. Povestea lui Arco și Iris, două pușculițe care într-o zi au prins viață în mod magic și au avut o aventură incredibilă, este tradusă cu ocazia Global Money Week 2022 în 16 limbi europene (franceză, engleză, spaniolă, bulgară, portugheză, sârbă, bosniacă, croată, ucraineană, română, arabă, slovenă, albaneză, slovacă, greacă și poloneză), cu colaborarea rețelei de bănci străine din Divizia Bănci Subsidiare Internaționale a Intesa Sanpaolo.

 

„Arco și Iris în America de Sud” ​​este un nou instrument „multilingv” pe care Muzeul Economiilor și băncile participante îl pun la dispoziție părinților pentru a începe să educe copiii despre independența economică, învățându-i că o relație armonioasă cu banii este modalitatea corectă de a-și realiza visurile.

Vă îndemnăm să lecturați, împreună cu micuții dvs. fabula „Arco și Iris în America de Sud” aici.

                                                                                                                                           

 

Vă prezentăm, de asemenea, un spot dedicat copiilor cu tematica Săptămânii Globale a Banilor din acest an: „Construiește-ți viitorul, fii inteligent în privința banilor”

Urmăriți mai jos filmulețul EXIMBANK: „Ce sunt banii și cum îi gestionăm corect?” pe înțelesul micuților👌

TINERI și ADULȚI

Un filmuleț la subiectul „Construiește-ți viitorul, fii inteligent în privința banilor” a fost creat și pentru această categorie a publicului. 

Urmăriți aici spotul EXIMBANK despre investiții si soluții pentru un viitor financiar sigur și stabil pe înțelesul tuturor 😉

                                                                                                                                           

 

De asemenea, cu ocazia Săptămânii Globale a Banilor💸2022 Echipa EXIMBANK a desfășurat o lecție publică la Universitatea Agrară de Stat din Moldova. În cadrul acesteia, studenții Facultății de Economie au descoperit „Oportunități de creditare pentru întreprinderile mici și mijlocii”👌

Săptămâna Globală a Banilor 2022

Săptămâna Globală a Banilor 2022

28.03.2022