Picture

Accesează fonduri rapid cu SIMPLU BUSINESS

Credite Pentru Dezvoltarea Afacerii Tale

Beneficii

până la 1 milion MDL

fără garanții reale

până la 60 luni

pentru creditele investiționale

aprobare rapidă

în termen de 2 zile

valuta creditului

MDL, EUR, USD

De ce să alegi creditele din cadrul Campaniei SIMPLU BUSINESS?

Pentru că ne-am gândit la tine și la afacerea ta, punând la dispoziție soluții flexibile și condiții avantajoase pentru dezvoltare și creștere sustenabilă.

Beneficii adiționale:

checked iconDobândă Atractivă: Oferim dobânzi competitive pentru creditele acordate, asigurând că costurile de finanțare rămân cât mai accesibile.
checked iconReduceri la Rata Dobânzii: Ai posibilitatea de a beneficia de o reducere suplimentară la rata dobânzii, de 0,5 p.p. pentru creditele în MDL și 0,25 p.p. pentru creditele în EUR.
checked iconProduse conexe cu comisioane preferențiale: Deschiderea conturilor curente în MDL sau valută străină este gratuită, iar proiectul salarial vine cu un comision de 0% pentru serviciile bancare legate de transferul salariilor angajaților.
checked iconTermene Flexibile: Perioadele de rambursare se adaptează nevoilor tale: până la 24 luni pentru creditele cu scop de mijloace circulante și până la 60 luni pentru creditele investiționale.

Cum beneficiezi de ofertă?

Campania SIMPLU BUSINESS îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta afacerea fără griji financiare, cu soluții adaptate nevoilor tale. Alătură-te comunității noastre și investește în viitorul afacerii tale! Accesează harta pentru a afla care sucursală este cea mai aproape de tine.