Start celei de-a treia ediții a campaniei “THINK GREEN ACT ECO”Start celei de-a treia ediții a campaniei “THINK GREEN ACT ECO”

Start celei de-a treia ediții a campaniei “THINK GREEN ACT ECO”

✅ În acest an, Campania a debutat printr-o acțiune de salubrizare în unul din parcurile capitalei desfășurată de către Echipa EXIMBANK. Echipați cu mănuși, chipiuri, îmbrăcăminte, încălțări comode și determinați de a lăsa în urmă un loc mai curat pentru comunitate și mai prietenos mediului,
#EchipaEXIMBANK s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a curăța zona adiacentă a cursului de apă a Izvorului Tamara. Astfel, timp de câteva ore, a reușit să evacueze din zonă zeci de saci cu sute de kg de deșeuri. Această primă acțiune a avut drept scop reducerea poluării cu deșeuri a zonelor adiacente surselor de apă contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

✅Campania “THINK GREEN ACT ECO” (#WED_2023), tradițional, se va desfășura pe parcursul întregii luni iunie. În cadrul acesteia va avea loc o serie de inițiative menite să consolideze și să promoveze conceptul de sustenabilitate și utilizare rațională a resurselor naturale.

05.06.2023