#StămAcasă util: EXIMBANK îți propune un joc interactiv de educație financiară pentru cei mai mici membri ai familiei tale#StămAcasă util: EXIMBANK îți propune un joc interactiv de educație financiară pentru cei mai mici membri ai familiei tale

#StămAcasă util: EXIMBANK îți propune un joc interactiv de educație financiară pentru cei mai mici membri ai familiei tale

E timpul în care învățăm cu toții să ne adaptăm la schimbări neașteptate ce au intervenit în viață noastră de zi cu zi. Încercăm, însă, să transformăm orice situație în oportunitate, care nu poate fi ratată!

Acum, că tot #StămAcasă, dedicând mai mult timp celor dragi, e o perioadă extraordinară pentru adulți de a dezvolta împreună cu picii lor capacitatea de rezolvare a situațiilor-problemă, flexibilitatea și gândirea creativă, devenind mai ingenioși referitor la modul în care petrecem timpul și ne ajustăm programele zilnice.

Echipa EXIMBANK vă propune un joc adaptat de puzzle pe care puteți să îl practicați cu cei mici, dar curioși. Descărcați, printați, decupați și savurați învățarea interactivă și distractivă! Sau elaborați împreună cu învățăceii propriul joc.

Rămâneți informați, activi și sănătoși!

01.04.2020