EXIMBANK a inaugurat prima Sucursală aliniată standardelor Grupului Intesa SanpaoloEXIMBANK a inaugurat prima Sucursală aliniată standardelor Grupului Intesa Sanpaolo

EXIMBANK a inaugurat prima Sucursală aliniată standardelor Grupului Intesa Sanpaolo

Devenită parte a unuia dintre cele mai cunoscute grupuri bancare din Europa și supusă unui amplu proces de transformare și dezvoltare, EXIMBANK a deschis, de curând, ușile primei Sucursale al cărei design este aliniat, în totalitate, aspectelor de imagine ale Grupului Intesa Sanpaolo

Panglica inaugurală a fost tăiată de către Directorul General al EXIMBANK, Marco Santini, care a menționat că renovarea Sucursalei nr 3. este doar un prim pas al procesului cuprinzător de upgrade al rețelei de sucursale ale Băncii.

Marco Santini: „Anul 2018 a fost pentru EXIMBANK un an al provocărilor și modernizării după ce EXIMBANK a devenit parte a Grupului Intesa Sanpaolo. Întru integrarea Băncii în Grupul ISP au fost realizate eforturi enorme și investiții de milioane de euro. De asemenea, are loc o serie de schimbări culturale, întru alinierea la Grup, astfel încât activitatea EXIMBANK devine mai orientată spre client,mai transparentă și eficientă.”

În cadrul evenimentul de deschidere oficială, Sucursala nr. 3 a EXIMBANK, amplasată în sectorul Rîșcani al capitalei, și-a găzduit clienții, care au celebrat această ocazie alături de Top Managementul Băncii.

Gazda evenimentului, Directorul Sucursalei nr. 3, Doina Malai, consideră că apartenența la Grupul Intesa Sanpaolo oferă posibilitatea creșterii și dezvoltării necontenite, astfel preluând și punând în aplicare cele mai performante practici bancare, ceea ce implică satisfacerea tuturor necesităților clienților Băncii.

În prima jumătate a anului 2019, soldul creditelor ipotecare oferite de EXIMBANK a crescut cu 37%, iar al celor de consum s-a dublat. În același timp, încontinuu sporește interesul clienților receptivi la schimbări precum majorarea calității serviciilor și diversificarea gamei de produse, fapt ce permite repoziționarea de succes a Băncii pe piață.

 

12.08.2019