Picture

Viteză

Disponibilitate

Siguranță

Comoditate

Ce este MIA Plăți Instant?

MIA Plăți Instant este soluția inovatoare pentru transferuri rapide și sigure între toate conturile de plăți din Moldova. Ceea ce face acest serviciu remarcabil este faptul că puteți efectua transferuri instantaneu, fără comisioane, folosind doar numărul de telefon al beneficiarului.

 

Beneficii MIA Plăți Instant:

  • Rapiditate și siguranță: Banii ajung în orice cont de plăți din Moldova în doar câteva secunde. Datele tale sunt întotdeauna în siguranță și accesibile doar ție.
  • Comoditate și simplitate: Nu mai este necesară introducerea datelor cardului sau contului bancar. Folosiți doar numărul de telefon al beneficiarului.
  • Integrare extinsă: MIA permite transferuri instant între conturile și aplicațiile mobile ale tuturor băncilor comerciale și instituțiilor non-bancare din Moldova.

 

Cum funcționează?

Cu MIA Plăți Instant, transferurile de până la 10.000 de lei pe lună sunt complet gratuite. Pentru sume mai mari, comisioanele percepute nu vor depăși 5 lei pentru un transfer. Serviciul oferă două opțiuni principale pentru transferurile între persoane fizice și juridice:

  • Transfer Instant (P2P): Rapid și ușor, introduceți numărul de telefon al destinatarului și transferați bani instantaneu.
  • Solicitare de Transfer (RTP): Aveți posibilitatea să solicitați transferuri de bani de la un alt număr de telefon indicat.

 

De ce MIA Plăți Instant?

Dezvoltat de Banca Națională a Moldovei și livrat prin intermediul instituțiilor bancare și non-bancare din țară, MIA Plăți Instant contribuie la dezvoltarea infrastructurii de plăți pentru a aduce beneficii cetățenilor. Încurajăm activarea serviciului și împărtășirea acestei experiențe cu toți prietenii - pentru transferuri ușoare și fără comisioane!

 

Limitele de procesare per client:

Tipul limitei

Valoare, MDL

Valoarea maximă a transferului P2P

5 000 MDL

Limita zilnică pentru transferuri efectuate P2P

10 000 MDL

Limita lunară pentru transferuri efectuate P2P

30 000 MDL

Numărul maxim de solicitări de plată generate (RTP), pe zi

15

 

 

 

 

 

 

Limitele de comisioane per tranzacție:

Tarife aplicate

Plătitorului

Beneficiarului

Transferuri în favoarea terțelor părți, în funcție de suma lunară a tranzacțiilor

Până la 10 000 MDL cumulativ, lunar

0

0

Peste 10 000 MDL cumulativ, lunar

0,5% din suma transferului, 

dar nu mai mult de 5 MDL 

per tranzacție

0

 

 

 

 

 Cum activezi MIA Plăți Instant?

Pentru a profita de beneficiile MIA Plăți Instant, activați serviciul în aplicația mobilă EXIMBANK, accesând meniul MIA Plăți Instant prin apăsarea butonului cu simbolul MIA amplasat sub fiecare card sau cont curent. Este simplu și rapid!

Picture

Pentru a avea acces la noul serviciu MIA Plăți Instant, vă rugăm să reinstalați aplicația mobilă EXIMBANK.

 

Descoperă MIA Plăți Instant astăzi, activează acum și bucură-te de libertatea de a transfera bani în mod rapid și convenabil!

Termeni și Condiții de utilizare

Ce este MIA Plăți Instant?
MIA Plăți Instant este metoda de transfer care îți permite să transferi bani din contul tău bancar în cel al destinatarului în câteva secunde, direct din aplicația mobilă, indicând doar numărul de telefon.
Cine poate utiliza MIA Plăți Instant?
Toți utilizatorii de mobile baking din Republica Moldova, atât persoane fizice, cât și cele juridice/comercianții pot utiliza serviciul MIA Plăți Instant.
Cum activez MIA în aplicația băncii mele?
Poți activa primirea și efectuarea plăților prin MIA din setările disponibile în meniul principal al aplicației EXIMBANK de mobile banking, accesând meniul MIA Plăți Instant prin apăsarea butonului cu simbolul MIA amplasat sub fiecare card sau cont curent. Tot aici poți modifica contul de bază.
Ce comisioane sunt pentru plăți instant cu MIA?
Transferurile MIA sunt gratuite, în limita tranzacțională aprobată. Aici poți vedea mai sus limitele aplicate.
Ce tipuri de conturi pot fi folosite pentru transferuri?
Poți utiliza orice cont curent pentru a efectua sau primi transferuri cu MIA.
Ce opțiuni de transfer sunt disponibile cu MIA Plăți Instant?
Cu MIA poți efectua următoarele tipuri de transfer:

- Transfer instant (P2P)**: Poți transfera bani direct de la contul tău bancar la cel al unei alte persoane folosind doar numărul de telefon al destinatarului. Este simplu și rapid.
- Solicită transfer (Request to Pay - RTP):** Poți trimite cereri de plată către alte persoane. Aceste cereri pot fi acceptate sau respinse de către destinatari. Ai și istoricul transferurilor, unde gestionezi toate solicitările.