Achită cu cardurile EXIMBANK si participă automat la „Loteria fiscală”Achită cu cardurile EXIMBANK si participă automat la „Loteria fiscală”

Achită cu cardurile EXIMBANK si participă automat la „Loteria fiscală”

Ştiai că 40 la sută din veniturile noastre sunt cheltuite în marketuri?

Anul acesta Serviciul Fiscal de Stat te şi premiază pentru achitările efectuate cu cardul de plată.

Tot ce trebuie este să fii cetățean a Republicii Moldova cu vârsta mai mare de 18 ani şi pe perioada loteriei să achiţi cumparaturi sau servicii în valoare mai mare de 30 lei cu cardul oricărei bănci din Republica Moldova.

Perioada de desfăşurare a loteriei este ianuarie- decembrie 2020. Fondul total de câștiguri constituie 1 000 000 lei. Tragerile la sorți vor fi efectuate aleatoriu, în mod automat prin intermediul platformei Random.org. 

Loteria constă din patru etape trimestriale (în fiecare trimestru fiind alocate 175 de premii a câte 1000 lei fiecare) și două ediții speciale (în perioada sarbătorilor de Paști și în perioada sărbătorilor de iarnă, în care vor fi alocate câte 100 de premii în valore de 1 500 lei pentru fiecare etapă). Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei câștigătorilor pe pagina web www.sfs.md.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Prima extragere va a vea loc la data de 16 aprilie 2020 şi vor participa tranzacţiile efectuate în perioada 1 ianuarie – 31 martie. 

Mai multe achitări cu cardul bancar, mai mari şansele de câştig!

21.02.2020