CredIT - un program de finanțare dedicat specialiștilor în ITCredIT - un program de finanțare dedicat specialiștilor în IT

CredIT - un program de finanțare dedicat specialiștilor în IT

CredIT - un program de finanțare dedicat specialiștilor în IT

EXIMBANK lansează un proiect nou de finanțare „CredIT” – program, prin care banca susține industria IT din țară și oferă oportunități financiare persoanelor care activează în domeniul tehnologiilor informaționale. 

Fie că vrei o mașină personală mai ecologică, vrei să-ți procuri propria locuință sau poate ai alte planuri la fel de ambițioase, dacă ești specialist IT, angajat oficial, poți solicita un credit de consum sau unul ipotecar pe care să-l utilizezi în realizarea planurilor tale. 

Cum poţi obţine un credit, parte a proiectului „CredIT”?

Cu zero comisioane, fără gaj și doar cu buletinul, obține un credit de consum de până la 200 000 de lei (dacă solicitarea e individuală) sau până la 400 000 de lei (dacă solicitarea creditului e făcută în cuplu).

Crezi că acest tip de credit e potrivit pentru tine?

Accesează https://bit.ly/CreditMAGNIFIC și află mai multe detalii despre procedura și termenele de obținere.

Îmi doresc un credit pentru casă

În cazul în care îți dorești un credit ipotecar, trebuie să știi că suma acestuia poate atinge 2 000 000 de lei și poate fi, la fel, solicitată în baza buletinului, pe o perioadă de până la 20 de ani, fără comisioane și cu dobândă fixă în primii cinci ani.

Află multe detalii despre creditul ipotecar pe: https://bit.ly/CreditFAMIGLIA 

Dacă nu ești sigur ce tip de credit ți s-ar potrivi cel mai bine, suntem gata să te consultăm ONLINE. Adresează o întrebare pe www.eximbank.md și în cel mai scurt timp vei putea ține o discuție online detaliată cu unul dintre consultanții băncii.

Заполните данные

Форма отправлена

23.04.2021