MIA Plăți Instant - primește și transferă ușorMIA Plăți Instant - primește și transferă ușor

MIA Plăți Instant - primește și transferă ușor

Activează serviciul MIA Plăți Instant în aplicația mobilă EXIMBANK pentru transferuri rapide, fără comisioane, utilizând doar numărul de telefon al beneficiarului.

Începând cu 12 martie 2024, EXIMBANK își îmbogățește portofoliul de servicii de plată destinate persoanelor fizice.

MIA Plăți Instant permite transferul rapid și sigur al banilor între toate conturile financiare  de plăți din Republica Moldova, fără comisioane, utilizând doar numărul de telefon al beneficiarului.

Transferurile de până la 10.000 de lei pe lună sunt efectuate fără vreun comision, în timp ce pentru sume mai mari, comisioanele percepute nu vor depăși 5 lei pentru un transfer.

 

La etapa lansării, sistemul permite transferurile între persoane fizice prin intermediul opțiunilor:

● Transfer Instant (P2P) - cu indicarea numărului de telefon al destinatarului

● Solicitare de Transfer (RTP) - metoda permite solicitarea de transfer din partea numărului indicat

Pentru a efectua și primi transferuri, este necesară activarea metodei, accesând MIA Plăți Instant prin apăsarea butonului cu simbolul MIA amplasat sub fiecare card sau cont curent.

 

Beneficii MIA Plăți Instant:

● Rapiditate și siguranță: banii ajung în orice cont de plăți din Moldova în doar câteva secunde. Datele tale sunt în siguranță și accesibile doar ție.

● Comoditate și simplitate: Ai nevoie doar de numărul de telefon. Nu mai este necesară introducerea datelor cardului sau contului bancar.

● Integrare extinsă: MIA permite transferuri instante între conturile și aplicațiile mobile ale tuturor băncilor comerciale și instituțiilor non-bancare din Moldova.

 

Dezvoltat de Banca Națională a Moldovei și livrat prin intermediul instituțiilor bancare și non-bancare din țară, sistemul MIA Plăți Instant urmărește dezvoltarea infrastructurii de plăți, în beneficiul cetățenilor.

Activează acum și încurajează toți prietenii să activeze MIA - pentru transferuri ușoare și fără comisioane!

12.03.2024