Anunț privind modificarea limitelor de tranzacționare stabilite la cardurile de debit și credit emise de B.C. Eximbank S.A. pentru persoanele fizice și juridiceAnunț privind modificarea limitelor de tranzacționare stabilite la cardurile de debit și credit emise de B.C. Eximbank S.A. pentru persoanele fizice și juridice

Anunț privind modificarea limitelor de tranzacționare stabilite la cardurile de debit și credit emise de B.C. Eximbank S.A. pentru persoanele fizice și juridice

STIMAȚI CLIENȚI,

 

B.C. ’’Eximbank’’ S.A. vă informează despre modificarea Tarifelor și comisioanelor pentru deservirea cardurilor de debit și credit emise de Banca Comercială ”EXIMBANK” S.A. pentru persoane fizice și juridice.

Se modifică valoarea limitelor de tranzacționare, care pot fi modificate la solicitarea Clientului, la cardurile de debit și de credit emise de Banca Comercială ”EXIMBANK” S.A. pentru persoane fizice și juridice.

 

Limitele modificate intră în vigoare începând cu data de 03 Februarie 2023 și pot fi accesate pe pagina oficială a Băncii www.eximbank.com în compartimentul Tarife.

03.02.2023