Intesa Sanpaolo - Banca numărul unu în Europa potrivit indicelui de diversitate și incluziune RefinitivIntesa Sanpaolo - Banca numărul unu în Europa potrivit indicelui de diversitate și incluziune Refinitiv

Intesa Sanpaolo - Banca numărul unu în Europa potrivit indicelui de diversitate și incluziune Refinitiv

Intesa Sanpaolo devine Banca numărul unu din Europa, a șasea din lume și unica Bancă italiană, dintre cele 100 de locuri de muncă cele mai incluzive și conștiente de diversitate, în conformitate cu indicele de diversitate și incluziune Refinitiv, index internațional care evalueaza 11.000 de companii listate la nivel global.

Grupul s-a clasat pe locul 50 în lume, cu 26 de poziții mai sus decât în anul 2020. Analiza se bazează exclusiv pe date publice - situații financiare, rapoarte financiare, comunicate de presă, site-uri web - utilizând 24 de parametri care se încadrează în patru categorii cheie: diversitatea de gen, incluziunea, dezvoltarea oamenilor și controverse.

Refinitiv, o companie membră a Londra Stock Exchange Group, este unul dintre principalii furnizori mondiali de cercetare financiară și date.

Clasamentul este rezultatul activităților Băncii în ceea ce privește diversitatea și incluziunea.

Mai multe informații aici. 

27.09.2021