Încă o Sucursală EXIMBANK și-a deschis ușile pentru clienți în ChișinăuÎncă o Sucursală EXIMBANK și-a deschis ușile pentru clienți în Chișinău

Încă o Sucursală EXIMBANK și-a deschis ușile pentru clienți în Chișinău

Sucursala nr. 1 a EXIMBANK, își așteaptă acum clienții și partenerii în orașul Chișinău, într-un sediu nou și performant.

EXIMBANK are grijă de ceea ce îți pasă și știe că cea mai valoroasă resursă este timpul. Astfel, aduce încă o Sucursală mai aproape de tine, pentru a-ți oferi confortul necesar în satisfacerea necesităților financiare. Acum, Sucursala nr. 1 a EXIMBANK se găsește într-un nou sediu modern, spațios, dotat cu cele mai noi tehnologii, amplasat în sectorul Botanica al capitalei, pe bulevardul Decebal, nr. 64/2.

Echipa dinamică, formată din veritabili profesioniști în domeniu, în frunte cu directorul adjunct, Sabina Șarpe, te invită pentru a-ți oferi servicii bazate pe cele mai avansate practici în domeniul bancar, de care se ghidează Grupul internațional Intesa Sanpaolo, în incinta noului sediu, unde oricine beneficiază garantat de:

  • Deservire la cele mai înalte standarde de calitate;
  • Condiții de maximă siguranță și confort;
  • Practici internaționale și abordare personalizată;
  • Zona 24/24;
  • Bancomat cash-in cu posibilitatea de alimentare a cardului în MDL, EUR, USD și retragere MDL;
  • Acces liber în parcare.

 

EXIMBANK își așteaptă atât clienții existenți – persoane fizice și juridice, cât și pe cei care încă sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere, acum și în noul sediu al Sucursalei nr. 1, amplasat în sectorul Botanica al capitalei, pe bulevardul Decebal, nr. 64/2, zilnic, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00 (pauză: 13:00 – 14:00).

EXIMBANK – parte a Grupului Intesa Sanpaolo

#MereuÎmpreună

27.05.2021