În atenția clienților persoane juridice

Stimaţi clienţi,

      Serviciul EXIMBANK – INTERNET BANKING pentru persoane juridice este în continuu proces de îmbunătăţire în scopul oferirii unor servicii complexe şi calitative clienţilor băncii.

În acest sens vă anunţăm despre două implementări noi în cadrul sistemului, care sunt funcţionale pe mediul de producţie.

      Întru facilitarea proceselor de achitare a notelor de plată MPay de către persoanele juridice clienţi ai Băncii, în colaborare cu Agenţia de Guvernare Electronică, Serviciul Mpay a fost integrat de aplicațiile Web și Mobile Banking pentru persoane juridice.

Meniu: Plăţi/Transferuri -> Plată Ordinară -> MPAY

      Totodată, în scopul oferirii autonomiei de gestionare a propriilor resurse la distanţă de către clienţii persoane juridice care dețin depozite la termen, în cadrul sistemului Web Banking a fost integrat meniul Depozite, care include exclusiv posibilitatea de Alimentare şi Retragere parţială a mijloacelor băneşti din contul de depozit. 

Pentru alte prevederi de contractare şi beneficiere a sistemului Internet Banking, vă îndemnăm să revizuiți Condiţiile Generale Bancare pentru persoane juridice.

În cazul în care întâmpinați dificultăți sau erori, vă rugăm să le raportați Centrului de Contact al Băncii la numărul 022 600 000 sau la adresa electronică contact@eximbank.com.

16.03.2023