EXIMBANK te răsplătește pentru fidelitate printr-un program de loialitateEXIMBANK te răsplătește pentru fidelitate printr-un program de loialitate

EXIMBANK te răsplătește pentru fidelitate printr-un program de loialitate

Începând cu luna septembrie, clienții EXIMBANK pot beneficia de credite de până la 400 000 lei, fără gaj în cadrul PROGRAMULUI DE LOIALITATE.

 

Programul de loialitate a luat ființă din dorința de a mulțumi clienților pentru fidelitate şi încredere. Acesta este construit pe principiul creditării responsabile cu posibilitatea creșterii valorii creditului la dorința clientului.

Ce oferă PROGRAMUL DE LOIALITATE?

Cu ajutorul Programului poți beneficia de credite de consum PERSONAL la cele mai bune condiții:

  • majorarea sumei creditului, până la 400 000 lei, fără gaj, pentru familie
  • 0,5% REDUCERE la rata dobânzii
  • ZERO comisioane
  • dobânda FIXĂ, pe 5 ani
  • doar în baza buletinului
  • se acceptă salariul şi alte venituri opționale ale membrilor familiei
  • perceperea plății are loc în mod automat, direct de pe card

 

Cine poate beneficia?

Programul de loialitate este disponibil pentru orice client al băncii, care de cel puțin 6 luni primește salariul pe cardul EXIMBANK, sau are o istorie creditară pozitivă la EXIMBANK - cel puțin 6 plăți achitate.

In caz că nu te-ai regăsit în condițiile de mai sus iți propunem creditul PERSONAL, până la 200 000 lei, fără gaj, pentru familia ta.

 

Creditele PERSONAL pentru planuri mici, mari și foarte mari

Daca ţi-ai planificat să achiziționezi un automobil, să renovezi casa și ai nevoie de bani rapid, fără cheltuieli suplimentare, sau dorești să-ţi micșorezi plata lunară pentru creditele din alte instituții financiare, alege finanțarea responsabilă şi transparentă, accesează https://eximbank.md/ro/credit/credit-personal și fă un calcul simplu al unui credit, pentru a-ți crea o imagine despre condițiile de finanțare pe care ți le oferim.

Principalul beneficiu al Creditului PERSONAL este că îl poţi accesa atât pentru tine cât şi împreună cu familia ta. Creditul a fost creat din necesitatea clienților de a acoperi cheltuielile familiale.

 

Aplică ONLINE

Pentru a beneficia de suma maximă de 200 000 lei, sau 400 000 lei în cadrul programului de loialitate, ambele fără gaj, este necesar sa te apropii împreuna cu soțul sau soția la bancă, sau să depuneți fiecare cererea ONLINE pe https://eximbank.md/ro/credit/credit-personal sau pe https://eximbank.md/ro/credit/program-de-loialitate , pentru a obține cumulativ suma dorită.

Pentru mai multe detalii poți cere sfatul consultanților noștri direct pe site-ul www.eximbank.md sau la nr de tel.: 022 600 000.

EXIMBANK – parte a Grupului internațional INTESA SANPAOLO

14.09.2020