UPDATE: Noua metodă de autentificare în Internet Banking pentru Persoane Juridice va fi diponibilă din data de 07.08.2023UPDATE: Noua metodă de autentificare în Internet Banking pentru Persoane Juridice va fi diponibilă din data de 07.08.2023

UPDATE: Noua metodă de autentificare în Internet Banking pentru Persoane Juridice va fi diponibilă din data de 07.08.2023

STIMAȚI CLIENȚI,

În contextul implementării LEGII Nr. 114 cu privire la serviciile de plată şi moneda electronică, în vederea asigurării unui nivel înalt de securitate al sistemului automatizat de deservire la distanță, prin aplicarea unei metode stricte de autentificare a clientului, Vă informăm că începând cu data de 07.08.2023, autentificarea în sistemul Web Banking și Mobile Banking pentru persoane juridice va fi efectuată prin metoda «Parola de unică folosință», iar metoda «Standard» nu va mai fi disponibilă!

Metoda de autentificare «Parola de unică folosință» presupune următoarele elemente obligatorii:

- ID Companie

- Cod Utilizator

- Parola

- Parola de unica folosință, care urmează a fi expediată atât prin SMS la numărul de telefon, cât și la adresa de e-mail al Clientului.

În acest sens, Vă rugăm să consultați documentul actualizat Condițiile Generale Bancare pentru plasate pe pagina web oficială a Băncii www.eximbank.com.

28.07.2023