Obțineți reduceri la încălțămintea de sezonObțineți reduceri la încălțămintea de sezon

Obțineți reduceri la încălțămintea de sezon

Surprindeți-i pe toți cu pantofi stilați.

Oferta este valabilă: până la 31 decembrie 2021.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online în toată lumea.

Pentru deţinătorii următoarelor carduri Masterсard®: Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

 

Cum să profitați de ofertă 

Pentru a obține reducerea, adăugați în coșul de cumpărături produsele și introduceți codul unic ASMASTER15 în caseta „Aveţi un cod de reducere? Introduceţi-l aici”. O reducere de 15 % se aplică tuturor articolelor din coș.

 

Condițiile ofertei 

AllSole.com  este un magazin online de încălţăminte în vogă pentru bărbaţi, femei şi copii. De la colecţii noi de adidaşi pentru jogging până la pantofi stiletto de designer, AllSole vă pune la dispoziţie încălţăminte pentru orice look. Este disponibilă livrarea în mai mult de 150 ţări. AllSole colaborează cu astfel de branduri renumite, precum Ted Baker, Converse, Vans, Dr. Martens şi alţii.

  • AllSole oferă reducere de 15 % la achiziții pentru deținătorii cardurilor Mastercard.
  • Oferta este disponibilă la comenzi de orice valoare.

 

Excepții

  • Reducerea de 15 % este valabilă în toate secțiunile site-ului doar pentru articolele cu valoare completă; nu este valabilă concomitent cu alte promoții, vouchere și produse cu reducere.
  • Această promoție nu se aplică încălțămintei Hugo Boss. Mai multe despre excepții vedeți aici: allsole.com/articles/exclusions-list.list
  • AllSole își rezervă dreptul de a modifica regulile și condițiile în orice moment.

 

Reguli și condiții 

Regulile şi condiţiile integrale de comercializare a mărfurilor pot fi accesate aici: allsole.com/articles/terms-and-conditions.list

05.04.2021