Visa Signature – un stil de viaţă cu adevărat privilegiatVisa Signature – un stil de viaţă cu adevărat privilegiat

Visa Signature – un stil de viaţă cu adevărat privilegiat

La EXIMBANK – ai siguranță bancară și privilegii de care te poți bucura în toată lumea. Deschide un card de debit Visa Signature şi beneficiază de cadouri garantate, pe care noi le-am pregătit pentru toți deținătorii acestui tip de card. Iată care sunt condițiile și ce privilegii îți oferă acest produs exclusiv de la EXIMBANK.

De ce să alegi VISA SIGNATURE?

Cardul VISA SIGNATURE a înglobat beneficiile tuturor cardurilor EXIMBANK în unul singur. Comod, simplu, la cel mai înalt nivel de deservire. Creat în special pentru cei care apreciază timpul, aleg servicii de înaltă calitate care să răspundă rapid şi exact solicitărilor, au grijă de familie, mereu fac planuri pentru viitor și călătoresc frecvent în scop de serviciu sau odihnă. Principalul beneficiu deschide cortina avantajelor – Visa SIGNATURE este unic în țara noastră la nivel de carduri bancare de clasă premium.

Beneficiezi de mai mult

Pe cardul VISA Signature ai suma de asigurare de până la 750 000 USD – un argument temeinic pentru cei care călătoresc și nu doar. Banca îți oferă SMS Info și Internet-Banking GRATUIT, iar la dispoziția ta va fi mereu un consilier personal dedicat. Ai parte de deservire prioritară la sucursală – deci, câștigi timp și operativitate pentru tine și afacerea ta. „Lumea privilegiilor” - este despre acest card premium și este absolut indispensabil oamenilor de afaceri din toate domeniile economiei. În caz de furt sau pierdere a cardului, ai parte de un serviciu de asistență absolut unic, disponibil la nivel global, care include: blocarea cardului pierdut sau furat, înlocuirea lui în regim de urgenţă, eliberarea numerarului în regim de urgență și suport informaţional pentru deţinătorii Visa SIGNATURE.

Călătorii sigure și fără griji

Cardul VISA SIGNATURE este un atribut absolut indispensabil persoanelor care călătoresc mult în scop de afaceri sau personal. EXIMBANK s-a gândit și la siguranța și confortul lor. Grație cardului, beneficiezi de servicii de asigurare depline, ai la dispoziție serviciul concierge disponibil în orice colţ al lumii și rezervare pe agoda.com, iar prin sistemul internațional VISA poți accesa Visa Luxury Hotel Сollection. Fiind în așteptare în aeroport poți beneficia oricând de cele patru vizite gratuite în sălile VIP LoungeKey, dar și de alte servicii speciale. „Lumea privilegiilor” este mai aproape cu Visa SIGNATURE de la EXIMBANK.

Documentează fiecare dintre privilegii și opțiunile pe care acestea le oferă pe pagina dedicată Visa SIGNATURE a site-ului EXIMBANK. Descarcă broșura, pentru a beneficia de toate informațiile necesare direct din telefonul personal.

Primii clienți au primit deja premiile speciale de la partenerul Casa Rinaldi, însă toți clienții se pot bucura de premii garantate de la EXIMBANK.

Oportunitățile capătă noi valențe cu Visa SIGNATURE. Solicită cardul online pe https://www.eximbank.md/ro/card/visa-signature și primește-l la cea mai apropiată sucursală.

08.12.2020