Cu două sau trei camere? Orice ai alege, la EXIMBANK găsești stabilitateaCu două sau trei camere? Orice ai alege, la EXIMBANK găsești stabilitatea

Cu două sau trei camere? Orice ai alege, la EXIMBANK găsești stabilitatea

Te gândeşti să-ţi cumperi locuinţa proprie, dar încă nu te-ai decis ce locuinţă s-ar potrivi familiei tale. Orice ai alege, Creditul ipotecar FAMIGLIA de la EXIMBANK îţi oferă stabilitatea cu dobândă FIXĂ pe 7 ani cu doar 3,99%.

Ce presupune acest credit?

În primul rând, îți oferă posibilitatea să obţii o sumă de până la 2 000 000 MDL, pe care o poți investi în casa visurilor tale. Creditul se acordă până la 20 ani.

Cine poate beneficia de acest credit?

Orice persoană în vârstă de la 21 până la 68 de ani, care are un salariu de minim 4 000 de lei. Totodată, vechimea la actualul loc de muncă trebuie să fie de cel puțin 4 luni.

*Suma plăţilor pentru credite nu va depăşi 50% din veniturile oficiale cumulative (inclusiv ale membrilor familiei)

De ce documente ai nevoie pentru a beneficia de acest credit?

Ai nevoie doar de buletinul de identitate și certificatul de salariu.

*Banca poate solicita, după caz, și alte documente suplimentare.

Dacă ai decis că acum e timpul să faci o schimbare și să treci în propria locuință, atunci îți propunem să vezi mai jos toate detaliile creditului FAMIGLIA.

Care este costul creditului?

Dacă optezi pentru un astfel de credit, atunci în primii 7 ani beneficiezi de o rată anuală fixă de doar 3,99 %, începând cu al 8-lea an – flotantă.

Comision lunar de administrare: 0,35 % / 0,32 % (de la sold) pentru creditele de la 1 000 000 MDL.

DAE: 8,51 % pentru un credit de 500 000 MDL, pe 240 luni, plata lunară – 4 777 MDL, costul total – 965 011 MDL.

Ei bine, poate că devii confuz de la atâtea cifre. Hai să facem împreună un calcul aproximativ, mai cu seamă că EXIMBANK ne oferă instrumentul necesar pentru acest exercițiu simplu.

Apropo, dacă ai un credit ipotecar la o altă instituție financiară, EXIMBANK te poate ajuta să-l refinanțezi cu o dobândă mai mică.

Dacă vrei să obții acest credit, poți depune o cerere ONLINE, iar consultanții de la bancă vor reveni cu un apel. De asemenea, poți să te apropii direct la bancă.

Contact us

Complete data

The form has been submitted

PENTRU TOT CE CONTEAZĂ.

EXIMBANK – parte a Grupului internațional INTESA SANPAOLO

20.07.2021