Homepage Harta site
Noutăţi
20.05.2015  
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca a incheiat un parteneriat cu Circul din Chisinau
In preajma noului sezon de spectacole la Circul din Chisinau, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca a decis sa fie un partener de incredere, prin sustinerea activităţii Circului.

Dupa o pauză de 10 ani, pe data de 30.05.2014, Circul din Chişinau şi-a reluat activitatea prin deschiderea oficială a Arenei Mici, cu un spectacol la care au participat artişti de talie internaţională.

Suportul financiar al Băncii oferit Circului din Chişinău va permite continuarea etapelor de modernizare a acestuia, iar reluarea spectacolelor va aduce magia circului in sufletul tuturor copiilor.

Vă invităm cu drag la un nou spectacol “Sub cupola Circului”, în perioada 22 mai - 21 iunie 2015, în cadrul Arenei Mici a Circului din Chişinău. Pentru micii spectatori Banca oferă cadouri speciale. Mai multe detalii găsiţi aici: Regulament privind organizarea campaniei promoționale ”Colorează și vino la Bancă după cadou”

Datorită amplasării şi arhitecturii clădirii, Circul din Chişinău reprezintă unul din simbolurile oraşului Chișinău. Prin suportul acordat Circului din Chişinău, EXIMBANK - Gruppo Veneto Banca îşi măreşte astfel implicarea în procesul de susţinere a Artei Circului din Republica Moldova, cît şi a Patrimoniului Cultural al ţării.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611