Homepage Harta site
Noutăţi
14.04.2015  
EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca lansează sistemul de remitere de bani MoneyGram
Astăzi, 14 aprilie 2015, în reţeaua Băncii a fost lansat serviciul de remitere de bani “MoneyGram”.

MoneyGram International este una dintre companiile lider în domeniul sistemelor de remitere de bani pe plan internaţional deservind transferuri de mijloace băneşti în toată lumea.

Reţeaua globală MoneyGram cuprinde 347 000 de locaţii ale partenerilor, inclusiv servicii poştale naţionale, instituţii financiare şi reţele comerciale în peste 200 de ţări ale lumii.

Primirea şi expedierea unei remiteri de bani prin intermediul sistemului MoneyGram este foarte simplă, sigură, comodă şi rapidă, transferul efectuându-se în decurs de 10 minute.

Expeditorul trebuie să se adreseze la orice filială a Băncii cu actul de identitate şi suma pe care doreşte să o transfere. La rândul său, operatorul îi va oferi un formular cu datele tranzacţiei şi numărul de referinţă unic, pe care va trebui să-l comunice destinatarului.

Pentru a ridica banii, destinatarul trebuie să prezinte actul său de identitate şi numărul de referinţă al tranzacţiei, pe care l-a primit de la expeditor.

Lansarea sistemului de remitere de bani MoneyGram în perioada sărbătorilor Pascale reconfirmă dorinţa Băncii de a investi în servicii care permit clienților aflaţi departe de familiile lor şi care au nevoie să trimită sau să primească bani, de a fi mai aproape de cei dragi.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611