Homepage Harta site
Noutăţi
04.02.2015  
EXIMBANK- Gruppo Veneto Banca lansează trei oferte atractive de economisire pe termen scurt
Din data de 02 februarie 2015, Banca lansează noi produse de depozit la condiţii avantajoase pentru clienţi - depozitele SICURO, DINAMICO şi LIBERO. Aceste oferte sunt destinate persoanelor fizice, care doresc să obţină venituri stabile pe termen scurt cu posibilitatea de administrare a banilor în perioada de menţinere a depozitului.

Pentru cei care doresc să economisească pentru o perioadă mai mare de 12 luni în valuta naţională cea mai potrivită soluţie este depozitul SICURO cu o rată a dobânzii avantajoasă. Pentru persoanele fizice care doresc să beneficieze de bonificarea dobânzilor în dependenţă de perioada de menţinere a depozitului, Banca oferă depozitul Dinamico cu o rată atractivă a dobânzii.

Noul depozit LIBERO oferă adevărată libertate de a administra banii pe termen scurt. Acest depozit poate fi constituit în valută naţională şi străină, cu posibilitatea completării pe întreaga durată a constituirii, cu excepţia ultimei luni. În plus, deponentului i se oferă posibilitatea de a dispune de o linie de credit la cardul bancar, eliberat gratis. Limita de credit poate fi stabilită în proporţie de până la 100% din valoarea iniţială a depozitului. Pe lângă aceasta, rata anuală a dobânzii este fixă.

Noile oportunităţi de economisire vor stimula dorinţa persoanelor fizice de a economisi în mod inteligent şi avantajos într-o bancă de talie internaţională.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611