Homepage Harta site
Noutăţi
05.06.2014  
Cei mai buni angajaţi din sectorul bancar au fost premiaţi de Asociaţia Băncilor din Moldova
În fiecare an, cu ocazia sărbătorii profesionale, Asociaţia Băncilor din Moldova (ABM) decernează premii celor mai buni angajaţi din sectorul bancar. Diplomele de onoare ale ABM şi Medalia Onorifică „Meritul Bancar” au fost înmânate colegilor din Banca Comercială “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A. în cadrul unei ceremonii solemne ce a avut loc în incinta Sediului Central.

Pentru activitate prodigioasă în sistemul bancar, profesionalism, merite şi succese deosebite în muncă au fost acordate Diplome de onoare Domnului Oleg Stihi, Şef al Secţiei „Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor”, şi Doamnei Olesea Kyrpalov, Director al Filialei nr. 3.

Doamna Liubovi Ciornaia, Contabil şef - adjunct al Băncii, a fost decorată cu Medalia Onorifică „Meritul Bancar”, distincţia supremă a Asociaţiei Băncilor din Moldova, oferită pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea sistemului bancar din Republica Moldova.

În discursul de felicitare, Domnul Lucio Luigi GAITA, Director General al Băncii, a subliniat că meritele angajaţilor Eximbank, care s-au bucurat de atenţie din partea Asociaţiei Băncilor din Moldova, au fost înalt apreciate nu doar de conducerea Băncii, dar şi de cea mai mare parte a colectivului, fapt ce reprezintă o recunoaştere a nivelului înalt de profesionalism şi a contribuţiei colegilor menţionaţi la dezvoltarea durabilă a Băncii.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611