Homepage Harta site
Noutăţi
29.04.2014  
Banca Comercială “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A. anunţă lansarea unor oferte pentru clienţi cu ocazia aniversării a 20 de ani de la fondarea Băncii.
Pe data de 29 aprilie 2014, Banca Comercială “EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca” S.A. aniversează 20 de ani de la fondare şi, cu această ocazie, lansează un nou produs de economisire – depozitul “ANNIVERSARIO”.

Clienţii Băncii vor beneficia de o dobândă anuală fixă de până la 8,25% pentru depozitele în lei moldoveneşti şi, respectiv, 5,25% pentru Euro şi dolari SUA. În plus, deponenţilor li se oferă posibilitatea de a dispune de o linie de credit la cardul bancar, în limita soldului depozitului.

Pe lângă oferta avantajoasă de economisire, cu ocazia aniversării, Banca prelungeşte perioada promoţională a creditului ipotecar FAMIGLIA până la 30 septembrie 2014. Clienţii care optează pentru creditul ipotecar FAMIGLIA beneficiază de o rata fixă de 8,5% pentru primii doi ani, iar, începând cu al treilea an, dobândă va fi calculată conform ratei de bază a BNM pe termen scurt + 7,5% (marjă fixă).

20 de ani de activitate constituie o dovadă a faptului că înţelegem nevoile financiare ale clienţilor noştri şi că avem capacitatea de a anticipa tendinţele pieţei, fie că este vorba de creditare sau de economisire, de clienţi persoane fizice, corporative sau ÎMM. Ne bucurăm mult că avem clienţi fideli, care au crescut împreună cu noi şi pentru care vom veni în continuare cu servicii şi produse bancare noi.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611