Homepage Harta site
Noutăţi
03.03.2014  
Întâmpină primăvara cu EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca
Astăzi, 3 martie 2014, în toată reţeaua comercială a Băncii, s-a desfăşurat acţiunea „Întâmpină primăvara cu EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca”. Fiecare client care a vizitat astăzi filialele Eximbank atât din Chişinău, cât şi din ţară, a primit cu drag un mărţişor, ca simbol al primăverii, speranţei şi norocului.

Evenimentul a căpătat o notă mai specială la Filiala nr. 13, care şi-a deschis recent uşile pentru clienţi în sectorul Ciocana al Capitalei. Într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, clienţii Filialei au primit mărţişoare însoţite de un buchet de flori din partea Conducerii Băncii, reprezentată de domnii Beniamino Contessotto, Prim-Vicedirector General şi Vitalie Bucătaru, Vicedirector General.

Filiala nr. 13 este amenajată în corespundere cu standardele Grupului Veneto Banca şi prestează o gamă largă de servicii şi produse bancare, inclusiv: acordarea de credite, acceptarea de depozite, deservirea de cont şi de casă, emiterea şi deservirea cardurilor bancare „Visa” şi „MasterCard”, Internet Banking, transferuri internaţionale, schimb valutar etc.

Această frumoasă iniţiativă confirmă dorinţa Veneto Banca de a păstra intacte valorile naţionale ale băncilor din cadrul Grupului, pe care le îmbină cu standarde europene verificate în timp.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611