Homepage Harta site
Noutăţi
27.06.2013  
Inaugurarea oficială a sediului renovat al Filialei nr. 2 din oraşul Ungheni
La data de 26 iunie 2013, a avut loc inaugurarea oficială a sediului renovat al Filialei nr.2, amplasat în centrul oraşului Ungheni, pe strada Decebal 16.

Ceremonia de inaugurare s-a desfăşurat în prezenţa autorităţilor locale - Domnul Eduard Balan, Viceprimar al oraşului Ungheni, a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor mass media. Din partea Băncii au participat Domnul Marcel Chircă, Director General, Domnul Beniamino Contessotto, Vicedirector General, şi Riccardo Buscaglione, Asistent Comercial.

În discursul de deschidere, Domnul Marcel Chircă a menţionat că “renovarea sediului reprezintă o abordare strategică a dezvoltării durabile a Băncii prin crearea locurilor de muncă adecvate şi prestarea serviciilor bancare la un nivel înalt de comoditate pentru clienţii băncii.”

Domnul Beniamino Contessotto a adăugat că “această filială este considerată un punct strategic în ceea ce priveşte poziţionarea geografică, precum şi potenţialul ridicat de dezvoltare al regiunii.”

Sediul renovat corespunde standardelor de imagine ale grupului Veneto Banca şi standardelor înalte de deservire a clienţilor - ghişeele universale prestează toată gama de servicii bancare. În plus, sediul renovat dispune de mai mult spaţiu liber, fapt ce a permis amenajarea unor încăperi dedicate tratativelor cu clienţii.

Filiala prestează o gamă completă de servicii şi produse bancare, care răspund pe deplin cerinţelor persoanelor fizice şi juridice, printre care: acordarea de credite, acceptarea de depozite, deservirea de cont şi de casă, emiterea şi deservirea cardurilor bancare “Visa” şi “MasterСard”, Internet- banking, transferuri internaţionale, inclusiv prin intermediul a 9 sisteme de transferuri rapide, schimb valutar, etc.

Filiala nr. 2 este dotată cu un bancomat non- stop pentru deţinătorii de carduri bancare “Visa” şi “MasterСard”.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611