Homepage Harta site
Noutăţi
10.12.2012  
EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca a participat la festivitatea de decernare a premiilor pentru eficienţă energetică, care a avut în data de 07.12.2012, în Leogrand Convention Center.
Concursul ,,Moldova Eco-Energetică’’, ediţia 2012 a fost realizat la iniţiativa Proiectului Energie şi Biomasă în Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat, implementat de PNUD Moldova. Partenerul bancar exclusiv pentru acest eveniment, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca susţine implementarea proiectelor în domeniul eficienţei energetice şi valorificarea surselor de energie regenerabilă pentru instituţiile publice şi private din Republica Moldova.

La eveniment au luat parte reprezentanţi ai Guvernului şi ai UE, agenţi economici, ambasadori, donatori, investitori, reprezentanţi ai societăţii civile.

Premiile ,,Moldova Eco Energetică’’ au fost acordate în semn de recunoştintă pentru companiile, care au realizări semnificative în producerea, transmiterea, distribuţia şi consumul eficient de energie, în promovarea şi dezvoltarea tehnologiilor moderne în domeniul eficienţei energetice şi energiei regenerabile din Republica Moldova.

EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca a fost reprezentată de către Vicedirectorul General, Beniamino Contessotto, care a oferit premiul “Cel mai bun proiect de eficienţă energetică în sectorul privat” companiei Laiola.

Participanţii la competiţie au fost nominalizaţi la categoriile: (1) Cel mai bun proiect în energia solară, eoliană, hidraulică, geotermală; (2) Cel mai bun proiect al anului în energie din biomasă, biogaz, biocarburanţi; (3) Cel mai bun proiect de eficienţă energetică în sectorul public şi/sau privat; (4) Cea mai bună iniţiativă de comunicare şi sensibilizare; (5) Cea mai bună iniţiativă educaţională în promovarea energiei regenerabile şi a eficienţei energetice; (6) Cea mai bună iniţiativă a tinerilor.

Promovarea iniţiativelor de succes din domeniul energiei regenerabile şi eficienţei energetice are drept scop sensibilizarea opiniei publice în legătură cu importanţa diversificării surselor energetice şi urmăreşte motivarea partenerilor naţionali, locali şi a sectorului privat să demareze proiecte noi în acest domeniu.

 
B.C. "EXIMBANK" S.A.
Structura organizatorică
Noutăţi
Anunţuri
Politici interne
Lista persoanelor autorizate
Licenţa şi Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
Codul de Guvernare
Băncile corespondente
Vînzarea bunurilor gajate
Promo
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611