Homepage Harta site
Cirrus/Maestro şi Visa Electron, MasterCard Standard şi VISA Classic, MasterCard Gold şi VISA Gold
Mastercard Business şi Visa Business
Carduri de plată cu limite de credit
Utilizarea cardurilor de plată
Informaţii generale. Tipuri de carduri de plată.
B.C. "EXIMBANK" S.A. propune clienţilor carduri de plată din cadrul sistemelor internaţionale de plăţi Visa şi MasterCard atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru clienţii corporativi.

Din 5 aprilie 2001 B.C. "EXIMBANK" S.A. este membru principal al sistemului internaţional de plăţi MasterCard Inc., iar din 11 februarie 2002 membru - asociat al sistemului internaţional de plăţi Visa International. Consiliul directorilor VISA CEMEA în cadrul şedinţei din 8 iunie 2007, a atribuit EXIMBANK statutul de membru principal al sistemului internaţional de plăţi VISA Inc.

Din august 2002 B.C. "EXIMBANK" S.A. emite carduri de plată de tip Cirrus/Maestro, MasterCard Standard, MasterCard Business şi MasterCard Gold din cadrul sistemului internaţional de plăţ MasterCard International, iar din noiembrie 2002 emite carduri de plată de tip Visa Electron, Visa Classic, Visa Business şi Visa Gold din cadrul sistemului internaţional de plăţi Visa.

Din 17 august 2009 reţeaua de acquiring EXIMBANK acceptă cardurile cu microprocesor din cadrul sistemului de plată Visa. Deservirea cardurilor cu microprocesor a devenit posibilă în rezultatul certificării de către Visa a reţelei proprii de bancomate şi terminale bancare privind utilizarea tehnologiilor EMV, precum şi graţie modernizării echipamentului bancar şi a softului utilizat. EXIMBANK a fost de asemenea autorizată pentru emiterea cardurilor proprii VISA cu microprocesor, oferind astfel clienţilor un grad mai ridicat de securitate la efectuarea tranzacţiilor, o protecţie mai sigură împotriva tentativelor de fraudă, dar şi o deservire mai rapidă a cardurilor de plată.

EXIMBANK a demarat implementarea proiectelor de migrare la tehnologiile EMV şi în cadrul sistemului de plată MasterCard, membru principal al căruia, este din aprilie 2001.

În cadrul şedinţei extraordinare a comitetului regional Visa International de la Londra din 05.07.2010, a fost luată decizia de acordare Băncii Comerciale "EXIMBANK " S.A. a licenţei propriii pentru acceptarea cardurilor de plată în reţeaua comercială. Licenţa acordată oferă băncii dreptul de acquiring independent al cardurilor bancare din cadrul sistemului de plăţi Visa la POS-terminalele băncii, instalate în reţeaua comercială din Republica Moldova, fapt care va permite promovarea unei politici de preţuri mai flexibile şi mai strategice pe piaţa cardurilor de plată.

Prezenţa acestei licenţe, îi permite EXIMBANK să optimizeze serviciul de acceptare spre plată a cardurilor de plată, să acţioneze mai eficient în condiţiile instabile a pieţei concurenţiale, dar şi să continue dezvoltarea dinamică a activităţii sale. În consecinţă, clienţii existenţi şi potenţiali ai băncii vor avea posibilitatea să-şi satisfacă pe deplin necesităţile sale privind serviciile bancare, şi anume – să beneficieze de condiţii mult mai atractive şi de posibilităţi mai mari de implementare a celor mai performante tehnologii de dezvoltare a propriului business.

Soldurile din conturile de card ale persoanelor fizice sunt garantate în conformitate cu Legea nr. 575-XV din 26.12.2003 “Privind garantarea depozitelor persoanelor fizice în sistemul bancar”. informaţii detaliate

Tarifele B.C. ”EXIMBANK” S.A. pentru emiterea şi administrarea cardurilor de plată MasterCard Inc. şi Visa Inc, cu emitere stopată

Tarifele B.C. ”EXIMBANK” S.A. pentru emiterea şi administrarea cardurilor de plată, în vigoare din data de 31 mai 2019

Informație privind limitele băncii la utilizarea cardurilor de plată

Suport clientelă Tel.:+373 22 301 301 e-mail: cards@eximbank.com

Suport operațional Tel.: +373 22 600 000 e-mail: info@eximbank.com

Pentru anunţarea pierderii, furtului, blocării/capturării în ATM sau utilizării frauduloase a cardului Dumneavoastră emis de EXIMBANK sau pentru orice alte situaţii de urgenţă, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clientelă non-stop: (373 22) 21-02-02, 21-03-03.

 
Informaţii generale. Tipuri de carduri de plată.
Documente necesare pentru emiterea cardurilor de plată
Alimentarea contului de card
Bancomate şi ghişee bancare
Vizualizarea soldului şi obţinerea extrasului din contul de plăţi via Internet
Cardul CIAO
Card Social
3D Secure
Serviciul EXIMBANK SMS INFO
Proiecte de salarizare via carduri de plată
Acceptarea cardurilor de plată prin POS-terminale
Utilizarea plăţilor fără numerar
Reţeaua globala de bancomate
Măsuri de protecţie împotriva fraudării cardurilor
FAQ
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611