Homepage Harta site
Cirrus/Maestro şi Visa Electron, MasterCard Standard şi VISA Classic, MasterCard Gold şi VISA Gold
Mastercard Business şi Visa Business
Carduri de plată cu limite de credit
Utilizarea cardurilor de plată
Cirrus/Maestro şi Visa Electron, MasterCard Standard şi VISA Classic, MasterCard Gold şi VISA Gold

Visa ElectronCirrus/Maestro şi VISA Electron - cele mai accesibile carduri graţie preţului redus, depunerii iniţiale minime şi posibilităţii de utilizare a cardului de către un spectru larg de clienţi.

Deschizând un cont bancar în lei, dolari SUA sau EURO puteţi utiliza acest card pentru ridicarea numerarului la bancomate şi ghişee bancare pentru efectuarea plăţilor pentru bunurile şi serviciile achiziţionate de la întreprinderile comerciale şi de deservire, care acceptă cardurile Cirrus/Maestro şi/sau VISA Electron.

În Republica Moldova cardurile Cirrus/Maestro şi VISA Electron sunt deseori utilizate în cadrul aşa-numitelor "proiecte de salarizare", cînd la conturile de plăți, periodic, sunt transferate salariile angajaţilor - deţinători de carduri Eximbank.

Pentru cardurile respective autorizarea tranzacţiilor prin introducerea PIN-codului este obligatorie. Autorizarea obligatorie (verificarea cardului) pentru tranzacţiile efectuate la bancomate sau terminale bancare, asigură securitatea absolută a mijloacelor băneşti din conturile de plăți în cazul pierderii sau furtului cardului.

Tarifele B.C. ”EXIMBANK” S.A. pentru emiterea şi administrarea cardurilor de plată Mastercard Inc. şi VISA Inc., cu emitere stopată

Tarifele B.C. ”EXIMBANK” S.A. pentru emiterea şi administrarea cardurilor de plată PF, în vigoare din data de 31 mai 2019
Informație privind limitele băncii la utilizarea cardurilor de plată

Visa ClassicCardurile MasterCard Standard şi VISA Classic sunt cele mai populare carduri de plată, şi reprezinta combinaţia optimă a costului de deservire şi spectrului de servicii prestate. Cardurile Eurocard/MasterCard Standard şi Visa Classic sunt acceptate fără careva restricţii la toate unităţile comerciale, inclusiv la cele care utilizează imprinterele, precum şi de către bancomatele din ţară şi din străinătate.

Cu un asemenea card Veţi putea rezerva mult mai rapid o cameră la hotel sau să închiriaţi un automobil în timpul călătoriei. Tranzacţiile cu acest tip de carduri pot fi efectuate atât în limitele soldului din cont, cât şi în limitele creditului stabilit de bancă, adică cardurile pot fi considerate de credit. Contul de card poate fi deschis în lei, dolari SUA şi Euro, iar informaţii detaliate privind tranzacţiile efectuate cu cardul sunt furnizate lunar în extrasele din contul de card.

Visa Gold Cardurile exclusive - MasterCard Gold şi VISA Gold - sunt destinate acelor clienţi, care ştiu să aprecieze confortul şi nivelul înalt de prestare a serviciilor, sugerând condiţia socială şi solvabilitatea corespunzătoare a deţinătorului de card. Acest tip de card este destinat, de regulă, clienţilor cu venituri mari, care întreprind deplasări frecvente peste hotare şi cu exigenţe în privinţa calităţii serviciilor prestate. Conturile de card de acest tip pot fi deschise în lei, dolari SUA si EURO.

Oferte speciale în străinătate pentru toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold:

1) Oferte pentru clienţii ce des călătoresc – oferte deosebite la cazarea în hoteluri şi închirierea maşinilor;

2) Cumpărături peste hotare – oferte în centre comerciale cu renume din Franţa, Italia şi Marea Britanie;

3) Oferte deosebite în staţiunile alpine din Europa (Elveţia, Franţa, Italia).

Mai multe detalii le găsiţi aici.

Soldurile din conturile de card ale persoanelor fizice sunt garantate în conformitate cu Legea nr. 575-XV din 26.12.2003 “Privind garantarea depozitelor persoanelor fizice în sistemul bancar”.
informaţii detaliate

Suport clientelă Tel.:+373 22 301 301 e-mail: cards@eximbank.com

Suport operațional Tel.: +373 22 600 000 e-mail: info@eximbank.com

Pentru anunţarea pierderii, furtului, blocării/capturării în ATM sau utilizării frauduloase a cardului Dumneavoastră emis de EXIMBANK sau pentru orice alte situaţii de urgenţă, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clientelă non-stop: (373 22) 21-02-02, 21-03-03.

 
Informaţii generale. Tipuri de carduri de plată.
Documente necesare pentru emiterea cardurilor de plată
Alimentarea contului de card
Bancomate şi ghişee bancare
Vizualizarea soldului şi obţinerea extrasului din contul de plăţi via Internet
Cardul CIAO
Card Social
3D Secure
Serviciul EXIMBANK SMS INFO
Proiecte de salarizare via carduri de plată
Acceptarea cardurilor de plată prin POS-terminale
Utilizarea plăţilor fără numerar
Reţeaua globala de bancomate
Măsuri de protecţie împotriva fraudării cardurilor
FAQ
Abonarea la noutati

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611